Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: kávové zrna' |
Od: Helena |
Vloženo: 24.03.2006 18:42:51 |
A ještě jsem zapoměla na maličkost. Když nejde to zrno z formy ven tak vemu nožík, trošku nožíkem zboku zrno jakoby podeberu a - už je venku. A nelekejte se když to udělané zrno bude ležet v teple na tácku, že je ten krém uvnitř marcipánu měkký. Tak to má opravu být. Někdy Vám v obchodě prodají nějaké starší - odleželé a ty jsou tvrdší, nebo jsou i zrna griliášová (griliáš. náplň) a ta je taky tvrdší. Ale tu griliáš. náplň jsem ještě nedělala. Ten recept co jsem Vám poslala je opravdu z cukrařiny, je to děláno podle norem (kterých se muselo dříve držet). A já už končím, protože teď peču listové rohlíčky s mákem a ořech¨. náplní, tak ať z nich nemám černochy! Helena |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 10. října 2024
svátek slaví Marina, zítra Andrej
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|