Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém' |
Od: Marta |
Vloženo: 29.01.2010 19:52:05 |
Žloutkový krém je v podstatě hustší vanilkový pudink, do kterého se přidá máslo. Doma ho lze jednoduše vyrobit, že si uvaříte pudink podle návodu, jen dáte polovinu množství mléka. Po uvaření, pudink vyšleháte do zchladnutí a pak přidáte máslo. Bohužel si už ze školy nepamatuji poměr másla a pudinku. Myslím že to bylo 5:1 (pudink :máslo). Do věnečků se do krému přidávala rumová esence (doma klasický rum). Dobrou chuť |
|
|
|
Dnes je středa středa 30. dubna 2025
svátek slaví Blahoslav, zítra práce
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|