Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pralinky'

Od: EvaK

Vloženo: 11.1.2010 17:11:31

Dobrý den Gábino. Může to být nedostatečným promícháním teplé čokolády s tou ochlazenou /i v případě, že jste čokoládu mohla příliš ochladit a ta moc ztuhla.../ nebo že jste čokoládu při rozpouštění příliš nahřála nebo i to, že se do čokolády dostala nějaká nečistota nebo voda.... Záleží na tom, jestli se Vám to stává pravidelně nebo jen občas. Profík nejsem, ale asi půl roku jsem s pravou čokoládou pracovala a absolvovala několik předváděcích kurzů jedné firmy, která pravou čokoládu k nám dováží. Snad Vám to trošku pomůže. Kdyžtak napište, jestli to byl třeba jeden z těchto důvodů nebo jestli jste přišla i na něco jiného:) Eva


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 22. září 2021
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.