Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak je to s názvy výrobků'

Od: Johny

Vloženo: 29.12.2009 20:48:20

Dášo nemáte zač děkovat, pokud vím, rád se s vámi o své znalosti podělím. Teď to znělo jako rým. :-)
Co se týče toho názvu medovníku, raději bych se tomu vyhnul, ale nevím, který název je registrovaný. Upřímně přiznávám, že jsem jak na medovník tak na marlenku "alergický" protože se kolem toho strhl takový "boom", jakoby neexistovalo nic jiného, všichni museli mít recept na medovník nebo na marlenku. Jen tady v poradně bylo nekonečně reakcí na toto téma. Navíc když jsem procházel nejmenovaným obchodním domem a tam měli tam prodejní stánek marlenky a tento výrobek v krabici položený na pultu, při "pokojové" teplotě s trvanliovstí nějaké tři týdny, nebudu se ani raději ptát na složení.
Co se týče názvu Olimpia, pokud tento název není chráněn ochranou známkou, asi by neměl být problém. Teď jsem zkusil zadat název Olimpia do vyhledávače a ve zboží mi vyjel název Olimpia od spodního prádla, přes nábytek, ploty .... takže by asi problém být neměl.
Bohužel Vás musím zklamat, ale dort nebo dezert Javanais vůbec neznám, a tudíž nemám ani recepturu.

Přeji krásný den, Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.