Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais'

Od: Hav.

Vloženo: 28.12.2009 15:54:48

Souhlasím s Johnym. Proč se stále objevuje snaha měnit něco na daných receptech? Již jsem se s tím setkala u svých zveřejněných receptů. Když jsem uvedla, že dávám do perníku 100% žitné mouky, hned mi bylo sděleno, že žitné mouky se dává jen 5 %. U receptu na kokosky mi bylo sděleno, že mi tam chybí meruňková marmeláda, tady je zase návrh vynechat marcipán. Jindy jsou při žádosti o zveřejnění receptu na korpus uváděny stále dokola jen ty nejjednodušší piškotové. Přitom je tolik jiných zajímavých korpusů. Bohužel mám pocit, že se takto projevují profesionální cukráři, kteří mají zažité své postupy, ale měli by přijmout a možná i vyzkoušet jiné možnosti. Chápu, že při domácím pečení je vše jiné než ve výobně.
(Žitnou mouku dávám i do medovníku).


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.