Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pralinky'

Od: Gábina

Vloženo: 17.12.2009 14:39:47

Byla jsem na kurzu na výrobu pralinek (cca 5tihodinový), pořídila jsem si pár forem, teploměr a čokoládu. Nemám mramorovou desku, nahradila jsem ji skleněnou, ikdyž asi to není adekvátní náhrada... Ještě jsem si vytiskla Johnyho příspěvek o temperování čokolády... Pralinky se v domácím prostředí docela daří, jen někdy se stane, že jsou jakoby mramorové - mají na povrchu sem tam světlou čárku nebo flíček, jinak jsou docela i lesklé.. Nevíte, prosím, někdo, proč tam vznikají ty "mapky"? Moc děkuji, pokud mi poradíte s profi zkušenostmi.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.