Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Sníh do trubiček' |
Od: Karlos |
Vloženo: 14.12.2009 11:08:44 |
Riziko přešlehání pomine již po přidání krupicového cukru. Ten se má přidávat postupně, po částečném vyšlehání bílků. Rozvar se načasuje tak, abychom jej lili až když je sníh perfektně vyšlehán. Po zalití rozvaru se obvykle sníží chod strojku, a krém se došlehává do zchládnutí. Tím se nemyslí že má mít pokojovou teplotu, to by trvalo opravdu dlouho. Váš problem vidím v nedostatečném vyšlehání a plnění teplým krémem. Karlos
|
|
|
|
Dnes je středa středa 18. září 2024
svátek slaví Kryštof, zítra Zita
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|