Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: listové trubičky' |
Od: Karlos |
Vloženo: 03.11.2009 8:04:30 |
S máslem je to těžší protože hodně řídne, a je třeba mezi provalováním nechávat v ledničce, ovšem....problem je taky s moukou. Těžko sehnat kvalitní, s tažným lepkem. Dnes je prakticky všude k dostání mouka 00 extra, jako by to bylo něco výjimečného. Vlastně z ní nepeču rád. Kdysi jsem zkoušel vyprat lepek z této mouky a byl velmi krátký. Kde ale sehnat opravdu dobrou tažnou mouku? Na netu jdou najít videa, kde číňani vytahují z těsta dlouhé nudle a vůbec se jim to netrhá. Musí jít o druh mouky. Ideální by bylo, rozválet to zabalené těsto hned, aniž by se to roztrhlo, bez časově nevýhodného odležení. Karlos |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 14. listopadu 2024
svátek slaví Sáva, zítra Leopold
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|