Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: listové trubičky'

Od: Karlos

Vloženo: 3.11.2009 8:04:30

S máslem je to těžší protože hodně řídne, a je třeba mezi provalováním nechávat v ledničce, ovšem....problem je taky s moukou. Těžko sehnat kvalitní, s tažným lepkem. Dnes je prakticky všude k dostání mouka 00 extra, jako by to bylo něco výjimečného. Vlastně z ní nepeču rád. Kdysi jsem zkoušel vyprat lepek z této mouky a byl velmi krátký. Kde ale sehnat opravdu dobrou tažnou mouku? Na netu jdou najít videa, kde číňani vytahují z těsta dlouhé nudle a vůbec se jim to netrhá. Musí jít o druh mouky. Ideální by bylo, rozválet to zabalené těsto hned, aniž by se to roztrhlo, bez časově nevýhodného odležení.
Karlos


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 14. května 2021
svátek slaví Bonifác, zítra Žofie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.