Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém'

Od: Johny

Vloženo: 20.09.2009 19:38:17

Zdravím Vás Evičko!
No je to dost těžké shrnout, v žádném případě nemohu všechny cukrárny hodit do jednoho pytle. Jsou cukrárny, které alespoň na pohled nabízejí velmi lákavé zákusky a dorty, ale pro mě je jich velmi málo. Na druhou stranu jsem někdy zděšen, co se v chladících vytrínách cukráren nachází a v žádném případě bych to nenazval zákusky. Musím přiznat, že nemám momentálně moc času někam cestovat nebo jezdit, tudíž je můj pohled omezen na Prahu a to ještě zdaleka ne na celou. Ale zjistil jsem, že za poslední dobu, se začíná připravovat velmi kvalitní cukrařina v malých cukrárnách v malých městech či vesničkách, možná i tam, kde bych já sám vůbec nečekal a je to moc dobře. Vždy jsem mile překvapen. Opačným překvapením pro mě bývá, když naopak zjistím, že v tzv. "vyhlášených podnicích" kde by zákazník kvalitní cukrařínu očekával, tomu tak není. Takovéto malé cukrárničky, mají větší možnost se zákazníkem komunikovat a tudíž se mnoho věcí dozví a na druhou stranu mohou zákazníkovi vysvětlit, proč nemají ceny zákusků jako např. ve velkých hypermaketech. Ale o tom jsme tu myslím už hovořili.
Takže když to shrnu, je to jak kde, mám vždy velkou radost, když projdu kolem malé cukrárny a v čisté a upravené vytríně jsou narovnané lákavé a čerstvé zákusky. Utvrzuje mě to v tom, že má smysl za tu naši krásnou cukrařinu bojovat.
Jestli mohu Evičko, rád bych se nyní zeptal na váš názor. Nevím zda jste laik či profesionál, ale vždy si rád poslechnu jakýkoliv názor.

Přeji krásné sladké dny a děkuji, Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.