Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: RAKVIČKY'

Od: Marek

Vloženo: 27.08.2009 19:53:51

Diky za odpověď.Jestli máme správný recept,to já nevím.Máme v provozu zaběhnuté staré receptury,podle kterých se už peče spoustu let.Našli jsme i recepturu,do které se přidávájí jak žloutky,tak i malá část bílků.Ale moc velký rozdíl jsem v tom neviděl.Myslíš tedy,že teplota 170 st.ze začátku a dopékání při 110 st. je správná teplota.Nebo máme špatný teploměr na peci,který špatně měří.Určitě ale měří správně,protože když jsem dopékal rakvičky při 115 st.,tak už byly trochu tmavší.Slyšel jsem,že rakvičky mají svou paměť,tzn.jak se nastříkají,takové budou po upečení.Myslím si,že hodně také záleží na surovinách a především na kvalitě cukru,neboť je hodně výrobců.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.