Reklama
        
           
           
            
            
            
            
            
            
          
          
          
           
        
                     
                     
                     
       | 
      
      
      
Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 
  
    
    
  
    | 
     Odpovídáte na příspěvek 'RAKVIČKY'  | 
   
  
    | 
     Od: EvaK  | 
    
     Vloženo: 01.08.2009 10:43:33  | 
   
  
    | Mohla bych poprosit o radu, jak na rakvičky? Chtěla bych se držet receptu pouze žloutky a cukr, bez mouky a škrobu. Vždycky mi prasknou a celé se otevřou. Myslím, že je to teplotou, i když jsem vyzkoušela rozmezí mezi 100-150st. Možná i poměr cukru ke žloutkům-dávám 1:1. A až se mi povedou třeba ty světlé, ráda bych se naučila i ty tmavé...:) Přidává se pouze kakao? Pamatuji si tmavé rakvičky vís křehčí a víc tmavé, než jak se mi zatím podařily vykouzlit:) Děkuji moc. Eva | 
   
 
    
     | 
   
 
  
 | 
 
 
 
       | 
      
      
      
         
          Dnes je úterý úterý 4. listopadu 2025 
          svátek slaví Karel, zítra  Miriam
         
       
          
            
            
            
            
          
                
        Top 5 měsíce
        
          Reklama
           
        
          
        Reklama
        
        
        
        
        
          
        Reklama
        
        
        
        
        
       |