Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: maslovy krem ???'

Od: Karlos

Vloženo: 21.07.2009 7:40:49

Poctivý cukrářský máslák vyrobíte tak, že pudink a máslo jsou 1:1. Pokud chcete vycházet z jednoho sáčku pudinku, je ideální dát polovinu mléka, protože pudink podle receptu na sáčku je opravdu hodně řídký. V cukrářském provozu se vaří velmi hustý, až tuhý pudink, a tomu odpovídá poloviční množství tekutiny, tedy 250 ml mléka. Na tento pak padne zhruba jedno máslo a něco cukru.
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.