Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: amebaa

Vloženo: 16.06.2009 13:15:41

Dobrý den, také bych prosila o radu. Dokud se prodávala vážená želatina - taková velká zrníčka, dařilo se mi s ní pracovat dobře. Teď co je na trhu všechno možné, už mi nikdy nic dobře neztuhne. Chtěla jsem se zeptat, přidávat rozpuštěnou želatinu do šlehačkové náplně nebo naopak? Některá želatina tuhne ještě horká a pak se šlehačková náplň rozpustí. Taky tu píšete že 6 plátků želatiny = 3 lžičky práškové, ale nevíte jak je to s gramáží? Není lžička jako lžička :-))
Díky za radu - Hanka


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.