Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!' |
Od: Johny |
Vloženo: 04.06.2009 23:16:31 |
Dobrý den,
agar agar se přidává do punčového rozvaru kvůli tomu, aby zákusek lépe držel tvar. Spíše se toto používá u řezů, kde jsou jednotlivé porce menší než např. u dortu. My na cukrárně jsme želatinu ani agar do rozvaru nedávali, a punčové řezy jsme měli také pěkné. Je to na vás, já osobně mám zkušenost, že agar do rozvaru není vůbec nutný a už vůbec ne, pokud je to pro domácí pečení. Domnívám se, že si s tím nemusíte lámat hlavu.
Johny :-) |
|
|
|
Dnes je neděle neděle 3. listopadu 2024
svátek slaví Hubert, zítra Karel
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|