Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Johny

Vloženo: 04.06.2009 23:16:31

Dobrý den,

agar agar se přidává do punčového rozvaru kvůli tomu, aby zákusek lépe držel tvar. Spíše se toto používá u řezů, kde jsou jednotlivé porce menší než např. u dortu.
My na cukrárně jsme želatinu ani agar do rozvaru nedávali, a punčové řezy jsme měli také pěkné. Je to na vás, já osobně mám zkušenost, že agar do rozvaru není vůbec nutný a už vůbec ne, pokud je to pro domácí pečení. Domnívám se, že si s tím nemusíte lámat hlavu.

Johny :-)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle neděle 3. listopadu 2024
svátek slaví Hubert, zítra Karel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.