Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kde jsou cukráři?'

Od: Stewe

Vloženo: 2.6.2009 7:47:12

Johny děkuji za reakci.
U mne je malinko problém v tom,že pokud chci vyrábět musím si zajistit i odbyt.Takže pokud se té šlehačky týče,tak jsem poznal,že na zákusky,které se prodávají a nekonzumují hned na místě ,není kladen důraz na kvalitu a stačí větší poměr "rostlinky". Cukrárny se "sezením" raději živočišnou,ale tam mám problém ,že se brzo"rozpadá". Rád využiji radu na nějaký ztužovač. Při hledání surovin samozřejmě využívám nejen stávajících dodatelů,ale hledám i nové.Ohlásili se mi i s dovozovou čokoládou z Anglie, Belgie i tuzemskou.Samozřejmě se musí udělat nějaký cenový kompromis,aby to mohlo být prodejné.Vím, že to jsou takové "porodní bolesti",kterými prošel věsmes každý z Vás,ale začít nějak musím a proto zkušenosti sbírám,kde se dá a děkuji těm, kteří mne nezavrhnou hned na začátku,pomohou a přijmou mezi sebe.Pak i já mohu časem pomoci někomu jinému, začínajícímu.
Stewe


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 20. září 2021
svátek slaví Oleg, zítra Matouš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.