Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Poděkování ...'

Od: Johny

Vloženo: 22.05.2009 15:59:44

Karlosi děkuji za reakci a budu doufat, že se dočkám fungující zpětné reakce na příspěvky, tj. že se lidičky ozvou, zda uvedné receptury jim fungovali nebo případně jaké měli potíže, nebo dokonce jak je překonali. Budu věřit, že se najde víc takových šikovných lidí, co berou tyto věci jako výzvu a nevzdávají se. Rozhodně souhlasím, že se jedná o naprosto dokonalé řešení malé domácí výroby fondánu.
Jinak co se týče přetáhnutí teploty polevy, kdo má možnost indukčního vaření, při správném nastavení vařiče, ani toto nehrozí. Fondán byl opravdu skvělé kvality a přiznávám že s leckdy průmyslově vyráběným, srovnatelné kvality.
Co se týče příspěvků, tak jsem si také všiml, že jejich počet klesl. Panu Řezáčovi se nedivím, dává do toho své peníze, cenný čas a pak si sem zajdou zástupci různých firem a bezplatně tady začnou rozsévat své kontakty aniž by přispěli na chod serveru, tak to by se mi také nelíbílo. Pak tu bylo pár nevinných odkazů, ale jak toto všechno oddělit? Stejně je to dle mého názoru i s uváděním emailů. Mnoho lidí navštívilo tuto poradnu a to jste četl příspěvky typu ... pošlete mi to na email ..., ale od toho tu je přeci poradna, aby ty příspěvky fungovali pro všechny a zůstali zachovány pro možné pozdější prolistování. Asi se to nedá jinak, než řešit tímto způsobem.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.