Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Co se žloutky?' |
Od: elza |
Vloženo: 30.03.2009 19:03:23 |
No vždytˇano,maizena je kukuřičny škrob ,a bílé barvy!zkuste to!vždytˇpudingové prášky nejsou také nic jiného,jen jsou přibarvované a dochucované. Pokud dáte samotný kukuřičný škrob(maizenu) na vaření místo (pudingového prášku-puding vanilka a nebo krémový prášek)) uvaříte základní krém bílé barvy.S tím máslem je to sice pravda (že je mírně nažloutlé),ale myslím si ,že to nebude až tak žluté(jako když dáváte klasický základní žloutkový krém,který je jen připravovaný z vanilkového pudingového prášku,který je přibarvován žlutou barvou)vyzkoušejte.
|
|
|
|
Dnes je středa středa 30. dubna 2025
svátek slaví Blahoslav, zítra práce
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|