Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: minizákusky'

Od: Johny

Vloženo: 25.01.2009 21:30:22

Tak minizákusků je velká paleta druhů, záleží na tom, kdo co preferuje. Pokud preferujete "klasiku" jsou zde indiánky, likérové špičky, mini rolády, mini štafetky, venečky, větrníčky, laskonky, ovocné košíčky, linecké oválky, linecké koláčky, kremrolky ...
Pokud máte radši něco lehčího, je velká paleta druhů ovocných mousse (pěn) nebo čokoládových mousse (z tmavé čokolády, z mléčné čokolády, capuccino, karamel, pomeranč ...)
Co se týče nóbl zákusků, je to i věcí nejenom náplně ale také dozdobení, takže i z klasického druhu minidezertu můžete dozdobením dosáhnout onen "nóbl zákusek". To už je pouze na vašich možnostech a fantazii. Domnívám se, že internet poskytuje nepřeberné množství inspirace.

Jinak příště se nemusíte omlouvat, protože nikoho neotravujete, buď někdo reagovat chce, nebo si váš příspěvek pouze přečte a jde dál.

Mnoho zdaru při sladké tvoření!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.