Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Punčové řezy' |
Od: Blanka |
Vloženo: 22.11.2008 18:36:05 |
ahoj, já punčák dělám tak, že si svařím 1l vody s 1kg cukru, tak 3minutky, nechám schladit na zvládnutelnou teplotu, rozdělím na 2 díly, jeden díl obarvím na červeno a dám tochu rum.aroma, druhou polovinu rozvaru obarvím na žluto a dám punčové aroma, jeden korpus prokrojím vodorovně, spodek pomažu marmeládou, 2. korpus prokrojím taky vodorovně a ještě na pruhy, střídavě - jako terč dávám kola máčená v rozvarech,(hodně je tlačím k sobě) přiklopím dalším dílem potřeným marmeládou a pokapu ještě některým rozvarem. Ty suché korpusy navlhnou od toho středu. Zatížím a nechám do druhého dne. Vyndám z formy, jemně potřu marmeládou, aby poleva nebyla hrbolatá, přeliju fondánem nebo čokoládou a nechám ztuhnout. Hodně zdaru! |
|
|
|
Dnes je pátek pátek 8. listopadu 2024
svátek slaví Bohumír, zítra Bohdan a Jezevec má narozeniny
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|