Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Čokoláda na bonbóny'

Od: CzechLawyer

Vloženo: 29.08.2008 10:45:15

Dobrý den, ahoj,
mám jeden dotaz. Jsem laik, bavím se pečením a zdobením, protože mám ráda sladké.

Chtěla jsem babičce udělat k narozeninám čokoládové pralinky, pravé domácí belgické pralinky :-D
Koupila jsem si na ně formu, řekla bych, že jsem bez problémů vytemperovala čokoládu a naplnila formičky a rozlila čokoládu po stranách. Tím idylka skončila. Kdybych se postavila na hlavu, nedostanu tu čokoládu z formy. Do některých jsem dala čokoládovou náplň a zavřela je čokoládou, některé jsem plnila likérem, ale ty nešly kolikrát ani zavřít, likér vytekl.

No, z formy nejdou vyklepnout, at tím mlátím, jak tím mlátím. Ani přímo z lednice ani po zteplání. Promáčknout se ta forma nedá. Ty s likérem se rozbily a ve formě zůstala jen ta čokoláda a ty s krémem drží ve formě celé.
Nemáte prosím někdo metodu, jak to z formy dostat? Jop, čokoláda byla z tabulek Lindt 70%. Už mám strach jestli to vůbec z formy dostanu jinak než násilím, abych ji nepoškrábala.
Prosím, prosím a děkuji za případné rady.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.