Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: oloušek

Vloženo: 19.06.2008 19:08:23

Ano souhlasím s tím že v cukrařině se používá tzv.suchý upotřebitelný odpad (drobečky) a nebo měkký upotřebitelný odpad (Odřezky), ale ten by se měl vyskytovat jen ve výrobcích k tomu určených jako jsou punčové hrudky, svěženky a náplně z punčoviny. Dávat drobečky do lakonkového krému mi pripadá jako prznění cukrařiny. Toto nemá s kvalitní cukrařinou nic společného. Co se týká punčových výrobků, je to sice cukrářský odpad, ale i ten musí splňovat přísné mikrobiologické požadavky, takže pokud si někdo myslí že do zákusku může hodit to co najde na dílně je na velkém omylu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.