Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Uchovávání zmrzliny' |
Od: Lenka Kořánová |
Vloženo: 09.06.2008 19:20:48 |
Máme restauraci a rádi bychom zavedli zmrzlinové poháry z kopečkové zmrzliny. Problém ovšem je v tom, že ve všech mrazácích uchováváme zboží, které vyžaduje velmi nízkou teplotu hluboko pod bodem mrazu, při které je ovšem zmrzlina tvrdá jako kámen, tudíž nepoužitelná. Jak se to obvykle řeší? To si máme koupit další mrazák jen na tři kyblíky zmrzliny, abychom tam mohli udržovat teplotu kolem -8 °, kterou má zmrzlina mít? |
|
|
|
Dnes je pondělí pondělí 14. října 2024
svátek slaví Agáta, zítra Tereza
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|