Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: domácí zmrzlina' |
Od: Karlos |
Vloženo: 05.06.2008 7:51:10 |
Tohle by mě taky docela zajímalo, především vymíchání na vymraženém povrchu. Jak jsem slyšel, je možné nechat vymrazit nerez mísu v mrazáku a pak na drceném ledu vymíchat uvařenou, vychladlou zmrzlinovou hmotu. Kdysi jsem s tím trochu experimentoval a vím že to jde. Otázka je, jakou směs uvařit. Zdali použít žloutků, či vajec, nebo se snažit pouze o mléčno-smetanové směsi. Učili jsme se, že k zahušťování je dobrý pšeničný nebo kukuřičný škrob. Nějaké recepty jsem viděl ale moc se mi teda nelíbily...echm. Docela by mě zajímalo jak připravit základní směs té nejvyšší domácí kvality.... Si vemte, že do takové supersměsi přimícháte mixované jahody, maliny nebo borůvky. Máte o vrcholný gurmánský zážitek postaráno.....ale zadarmo to není, to asi ne..... Karlos.
|
|
|
|
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|