Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: Madelka

Vloženo: 25.04.2008 11:31:44

Nejsem sice cukrarka, ale peceni dortu me bavi a par uz jich mam za sebou, tak moje zkusenosti:

pravy marcipan (kupovany) se mi temer "roztekal" na kremu

taky se marcipan nema rad se zelatinou - zacne se tez roztekat

marcipan (pouzila jsem opet pravy) muzu nechat v lednici jakkoli dlouho a nic se s nim nestane, jen casem ztuhne

zkousela jsem na zdobeni dortu pouzit misto praveho marcipanu hmotu K2 - i kdyz se mi lepila vic nez marcipan, mam ji radeji - lip se mi s ni pracuje a lepeni jde odstranit pouzitim potravinarskeho skrobu (osobne nezkouseno), taky vyjde K2 levneji nez kupovany pravy marcipan. K2 tuhne mnohem rychleji a behem nekolik dnu je tvrda jak kamen - takze jestli chcete, aby ozdoby z K2 byly k jidlu, chce to zdobit tesne pred darovanim dortu....

Preju hodne stesti vsem!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.