Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Perník ala Pardubice....'

Od: Karlos

Vloženo: 02.04.2008 7:57:46

Tak tolik času uběhlo, a nikdo mi žádný recept neposlal? To tady nikdo nezná, nebo prostě nechce sdělovat tajemství?
Vážně nevím. Zkoušel jsem před týdnem jeden recept z knihy ala bláha, kadlec, nepovedl se, přesto že jsem si dal záležet, póry byly jemné, korpus gumovitě pevný, sice měkký jakš takš byl, ale kousalo se do něj blbě. Nemělo to nic společného se švestkovými perníky v čokoládě. Inverzi jsem samozřejmě zvládnul.
Včera jsem si zase koupil švestkový perník, opravdu lahoda, dokonalost sama, velké póry, naprosto jemná struktura, měkounký, když jsem se do něj zakousl, nekladl odpor, tmavé těsto vyvážená chuť.
Nemůže to být tak složité, lidi, piště prosím, ale nena normální perník ale ten s invertním cukrem prosím!
Zdar.(a nepřehlížet)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.