Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do laskonek'

Od: Johny

Vloženo: 04.03.2008 16:38:39

Omlouvám se, zlobí mě počítač, takže musím příspěvek vkládat na více částí!

Takže teď máme připravený základní máslový krém - ten můžeme libovolně dochucovat - oříšky, ořechy, kakaem, likéry, rumem ....
Pojďme se nyní podívat na přípravu griliáže -
200 g cukr krupice, 100 g nadrcených mírně upražených oříšků nebo mandlí, kokosu ..., 13 g oleje.
Cukr s olejem roztavíme na karamel světle hnědé barvy => do roztaveného cukru nasypeme jádroviny a necháme za stálého míchání ještě trošku propražit => ihned vylijeme na pomaštěný plech a necháme úplně vychladnout. Poté nadrtíme griliáš na jemno a zamícháme do základního máslového krému. Množství se řídí chutí každého jednotlivce. Zbytek griliáže je třeba uchovávat v dobře uzavřených, čistých nádobách, aby hmota nevlhla.
Tak doufám, že jsem trošku pomohl a že krém bude chutnat.
S pozdravem Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.