Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Zmrzlinové stroje'

Od: Lenka

Vloženo: 10.02.2008 19:55:56

Ahoj, tak to je<b> nechutná reklama</b> spol. Vanilla. Všichni víme, že je to jen diskuze a tak si každý připravuje zázemí pro novou sezónu. Konkretně spol. Vanilla značky zmrzliňáků střídá podle mě tak co 3 roky. Nedovedu si představit, jak bych mohla nabízet 3 značky zmrzlinovych strojů. Tak asi tam budu muset zavolat. Každý rozumný prodejce má jednu značku a té věří, jen Vanilla to střídá a nabízí vše co se dá. Co já slyšel, tak servis je trošku problém. Podle mě je to jen o prodeji stroje a tím to končí...

Já myslím,že nejdůležitější jsou reference prodejce a ne to co si tady někdo napíše. Já kupuji už 3 stroj a těším se na Salimu. Tam ať se ukáže, kdo má nejlepší stroj!!!

No ještě bych se vyjádřila ke směsem na soft od meca? Víte kdo udělal recepturu na soft směsi MEC3????



Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.