Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: cokoladova poleva' |
Od: Johny |
Vloženo: 31.12.2007 0:14:27 |
Vážená Ilonko! Pokud opravdu používáte čokoládovou polevu, není vůbec třeba temperovat. Pokud by jste použila pravou čokoládu, pak je třeba temperovat, ale pravá čokoláda se neředí ztuženým tukem, ale kakaovým máslem. Zřejmě se bude jednat bohužel o nějakou vaši technologickou chybičku v teplotě. Při použití čokoládové polevy stačí polevu nahřát, nesmí vás pálit na prstě, a doředit rozpuštěným (ne vařícím) ztuženým tukem a můžete již rovnou potahovat. Moje maminka peče léta vynikající cukroví, používá polevy a dílo se jí opravdu daří, postupuje dle tohoto návodu. Ať se dílo daří a neodradí vás nějaký neúspěch! Berte to jako výzvu. Johny |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 15. července 2025
svátek slaví Jindřich, zítra Luboš
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|