Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukroví'

Od: Marika

Vloženo: 20.12.2007 3:40:29

Vazene cukrarky a cukrari,

nasla som si cas a precitala som si vsetky Vase prispevky. Klobuk dolu vsetkym Vam ktore sa tomuto narocnemu remeslu venujete. Zijem v Kanade a peciem iba v obdobi Vianocnych a Velkonocnych sviatkov. Pretoze iny kraj aj tie suroviny su tu ine ako v byvalom Ceskoslovensku teda teraz v Cesku a na Slovensku. Musim teda stale testovat co nahradit ako a cim.
Kazdy kto ma svoj podnik alebo podnika v cukrarcine vie aka je to drina, preto suhlasim s prispievatelkami ktore su v biznise uz mnohe roky aby ste sa nebali sami seba aj za tu pracu spravodlivo financne ohodnotit.
Kvalitne vyrobky sa predavaju same aj tu a bez reklamy. Kazdy si to vie rychle prepocitat co by bolo vyhodnejsie, piect doma alebo si kupit hotove. Pri kupe je v cenach rozdiel aj tu a sice sa to odvija od toho ake vysoke platite najomne za priestory vasej kaviarne, vyrobne, cukrarne a pod. Ked vlastnite priestory nejakeho Coffe shopu na okraji mesta ceny budu mozno trocha ine ako keby ste mali tu Kaviaren niekde v centre mesta a museli ste platit najomne. Takze ceny tu su urcovane niecim inym ako maslom, orechami alebo plynom ci elektrikou, lebo ceny tychto surovin su take iste ci je to na okraji mesta alebo v centre.
Stale si myslim ze za svoju tvrdu a poctivu pracu by si mali nasi ludia aj zapytat. Ti co to nevedia by sa to mali naucit. Tak ako som sa to musela naucit aj Ja a vsetko preslo hladko bez vycitiek svedomia.
Tak ci tak, touto cestou by som chcela vsetkym pecucim profesionalom i neprofesionalom zazelat prijemne a nikym nerusene Vianocne sviatky a prosperujuci Novy Rok.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.