Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Potravinářské fixy'

Od: Helena

Vloženo: 31.10.2007 13:54:18

Já jsem si koupila celou sadu barevných fixů na marcipán, ale nebyla jsem spokojená. Nebylo to takové malování a psaní jako na obyčejný papír, jak jsme zvyklí. Skoro vůbec to na marcipán nechytalo, a když, tak jen dobarvit, nebo vystínovat některé malinké částí, ale rovné čáry, nebo souvislé psaní, na to to myslím není.
Po čase mi fixy úplně přestaly psát, volala jsem do prodejny firmy Fiala, kde mi řekli že je chyba ve špatném skladování, že je musím dát do lednice. Ale i tak nepíšou, a už asi nikdy nebudou psát. Nejsem s výrobkem spokojená.
Možná má někdo jiný lepší zkušenosti, ale já mám špatné.
Ptáte jak píšeme na dort - já osobně tenoukou špičkou a krémem, popr. trochu hustší čokoládou, ale většinou krémem. Jinak jsem slyšela (ale nezkoušela), že je možné psát "redispérem", špičku prý stačí namočit do barvy a pak psát, ale nevím jaký bude výsledek, je to třeba zkusit.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.