Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Náhrada šlehačky - neživočišná'

Od: Martina

Vloženo: 17.10.2007 18:17:09

Můžete mi poradit, co se používá v cukrářské výrobě jako náhrada šlehačky? Hmota je absolutně bílá, naprosto soudržná (gumově), natolik, že nejde sundat ze lžičky. Potřebuji zjistit, co to mohlo být za hmotu nebo přípravek.
Existují nějaké receptury nebo předpisy, které určí například, co může nést název "florida"? Děkuji


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.