Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Karamelizace kondenz.mléka'

Od: Alena

Vloženo: 15.04.2005 8:48:07

Ještě Vám chci poradit.Toto mléko připravuji již mnoho let.Opravdu se vaří 2 hod neotevřené.Plechovku pokládám naležato do hrnce a nálepku (pokud jde těžko) ani nesundávám, ona se sama odlepí.Jen kontroluji dostatek vody.Když ta plechovka je postavená vznikájí pod ní bublinky a ty pak nadzvedávají tu plechovku a je u toho rachot.Používám toto zchlazené, zkaramelované mléko jak do krémů, tak je výborné do přípravy vaječného koňaku.Recept popřípadě zašlu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.