Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'pekný děň'

Od: sweete tom

Vloženo: 24.07.2007 16:09:23

Zdravím Vás zo Slovenska, trošku sa pripojím k vašej diskuzií.

Budem hovoriť z vlastnej skúsenosti na to aby cukrarina učarovala treba troch ludí učitela, majstra študenta. ked som pred mnohými rokmi končil základnú školu tiež som bol trojkár aj som mal pár štvoriek, Ale učnovka respektívne cukrarina ma zmenila - na škole som nebol jeden zo všetkých ale študent ktorý sa chce učit dostal som v druháku dobrého majstra a majitela firmy. Kedže sme mali štatút hand made všetko úplne všetko sme robili ručne a stroje sme používali minimálne. špecializovali sme sa na netypické výrobky ( lode ap podobne). Toto bolo prostredie na formovanie mojej osobnosti čo mi nedala škola dal mi môj mistr. A aj keď teraz sa cukrarine nevenujem priamo stále využívam poznatky a návyky ktoré som získal či už na vysokej škole alebo ako vývojár a technológ vo výrobe.

Preto sa musia všetky strany zúčastnovať, vedúci je len taký dobrý aký dobrý sú jeho podriadený.

Čo s toho vyplýva?

Ja viem že know how je dôležité ale ukážte svojim učnom zručnosť, nechajte ich aj niečo pokazyť, učte ich ale zároveň vedte ich srdce k vašej firme a potom know how vám neunikne.

pekný deň.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.