Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Krupička v čokoládě'

Od: Mona

Vloženo: 22.6.2017 13:02:19


Dobrý den,

Vyrábím pralinky ,dělám je doma,temperuji
čokoládu v temperovači.
Stalo se to právě u tmavé 60% čokolády, že když čokoládový košíček zůstal přes noc na na stole, udělaly se v čokoládě krupičkové hrudky.
Čokoládu skladuji v lednici dobře zabalenou.Jiné bonbony byly v pořádku.
Monika Vošahlíková


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 24. září 2021
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.