Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Sníh do trubiček'

Od: Anna

Vloženo: 24.08.2016 15:30:12

Já dělám sníh takto. Nejlepší jsou na to bílky trochu starší, ne z čerstvých vajec. Potom je zvážím a například. 10 dkg bílků dám 20 dkg cukru moučka tedy 1:2. Začnu šlehat nad párou a postupně přidávám cukr. Nešlehám pořád, jenom občas, je potřeba se tomu trochu věnovat. Až začne sníh dělat špičky, je hotovo. Recept to není pro profesionály, ale jenom pro domácí pečení. Zdravím Anna


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.