Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Lámání polevy při krájení'

Od: Bronislava

Vloženo: 30.10.2014 23:11:47

Chtěla bych poprosit o radu zkušené cukráře.
Když chci krájet čokoládové řezy, dort, vždy mi to popraská. Jak docílit toho, aby řezy či jiné polévané zákusky byly jako krájené z cukrárny. Čím a jakou technikou se krájejí polévané výrobky v cukrár.provozech.
Nebo se používá nějak vylepšená poleva?
Předem děkuji.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.