Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotové věnečky'

Od: Ludmila

Vloženo: 20.10.2014 13:53:34

suroviny na pul kyla
cukr krupice 0.150 g
cukr moučka 0.075 g
mouka hladká 0.230 g
bílky čerstvé 0.175 g
žloutky čerstvé 0.117 g

Výrobní postup: Vyšlehátesi žloutky s cukrem moučkou v pevnou hmotu. Pak si vyšleháte bílky s cukrem do sněhu. Vezmete si vyšlehané bílky a pomali je zamýcháváte do vyšlehaných bílku nakonec tam opatrne zamícháte mouku. Tvarujete hladkou trubičkou v sáčku před pečením posypete cukrem moučkou .pečemi při teplotě 220 C do zlatova . Tooto je přímo rept cekrářský


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 24. září 2021
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.