Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'pasterizace+85C--+2C 1,5hod' |
Od: patlal pr. |
Vloženo: 28.08.2006 20:00:46 |
Nevím jak a co to máslo znamená ale podle mého 2kg stabilizatoru je na 400 litrů zmrzliny než něco plácneš tak si to ověř jen houpeš amatéry.5gr stabilizátoru se dává na lit směsi.Profesionalní postup je na 60 l. paster 400gr tutopany 5,4 plnotuk mléko.0,6kg odtuč.mléka zn.bílkov. vše suš. 11 kg.cukru.0.400gr. mec+.postup mléko rozmícháme v 38 l vlažné vody v pasteru, cukr za sucha rozmícháme s tutopanou a mecem+ postupně vmícháme v pasteru do mléka řádně promícháme spustíme pasterizaci .takto vypasterizovaná směs po časovém dozrání nalije do vyrobníku kde dodame pastu dle druhu a emulgator softin. Skuste to a budete dobrý.příště další školení.CH.Y. chorvatský zmrzlinář.zn. na každé piksle máte dávkovaní stačí jen číst nebo si vzít brejle.čabas...... |
|
|
|
Dnes je středa středa 9. října 2024
svátek slaví Štefan a Sára, zítra Marina
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|