Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'pasterizace+85C--+2C 1,5hod'

Od: patlal pr.

Vloženo: 28.08.2006 20:00:46

Nevím jak a co to máslo znamená ale podle mého 2kg stabilizatoru je na 400 litrů zmrzliny než něco plácneš tak si to ověř jen houpeš amatéry.5gr stabilizátoru se dává na lit směsi.Profesionalní postup je na 60 l. paster 400gr tutopany 5,4 plnotuk mléko.0,6kg odtuč.mléka zn.bílkov. vše suš. 11 kg.cukru.0.400gr. mec+.postup mléko rozmícháme v 38 l vlažné vody v pasteru, cukr za sucha rozmícháme s tutopanou a mecem+ postupně vmícháme v pasteru do mléka řádně promícháme spustíme pasterizaci .takto vypasterizovaná směs po časovém dozrání nalije do vyrobníku kde dodame pastu dle druhu a emulgator softin. Skuste to a budete dobrý.příště další školení.CH.Y. chorvatský zmrzlinář.zn. na každé piksle máte dávkovaní stačí jen číst nebo si vzít brejle.čabas......


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.