Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?'

Od: Jana

Vloženo: 31.03.2014 9:44:41

Nechápu, co je na Figaro čokoládě na vaření "ble", zažila jsem mnohem horší polevy. Zkuste místo másla použít 100% tuk, nedělejte polevu moc hustou, a při správné teplotě rozpuštěné polevy to nemůžete pokazit. Indiány jsem dělala minulý týden s ještě levnější čokoládou, a s polevou taky nebyl problém, tenoučká, křupavá. Nakonec hořkou čokoládu klidně zkusit můžete, ale myslím, že s tím máslem nikdy tak úplně neztvrdne, tím pádem nekřupne. Ten ztužený tuk je na polevu lepší.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.