Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?'

Od: Lukáš Weber

Vloženo: 18.03.2014 14:15:55

Prosím o recept na čokoládovou polevu typu co se používá např. na indiánky, tedy pevnou a křupavou... Která po namočení vytvoří jen velmi tenkou vrstvu.

Zkoušel jsem čokoládu na vaření Figaro (ble) + máslo, ale výsledek byl příliš měký, nekřupavý a vrstva velmi tlustá.

Zároveň bych nerad používal nějaké polevy v prášku atp., ideálně hořkou čokoládu.

děkuji


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 8. října 2024
svátek slaví Věra, zítra Štefan a Sára

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.