Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Zmrzlinove stroje USA'

Od: timeforce

Vloženo: 04.02.2014 21:26:02

Zdravim rad bych probral zkusenosti stemito stroji ....Pridavam clanek ktery me zaujal proc premyslet o techto strojich a ne jen ITALIE:).)

-------------------


Klasické stroje na výrobu točené zmrzliny obsahují zubové čerpadlo, jímž je tekutá zmrzlinová směs dopravována do horizontálně uložených mrazicích válců. Když se mezi zuby dostanou větší kousky - například špatně rozmíchaného cukru - brzy se poškodí. Takové čerpadlo stojí až 50000 kč a oprava může stát až 8000 kč. Nášleh se u tohoto typu zařízení reguluje pomocí kalibrovacích děr od 0 do 100 %. „Za revoluční považuji novinku, s níž přišli Američané. Čerpadlo nahradili jednoduchým zařízením skládajícím se ze čtyř válečků a kousku gumy. Funguje to stejně a náklady jsou neporovnatelné. Tahle jednoduchá součástka přijde asi na 260 kč. A životnost je zhruba stejná jako u klasického čerpadla. Jenže oprava vás přijde doslova jen na pár korun. Tím se Američanům podařilo snížit pořizovací cenu strojů a cenu na jejich údržbu, jež je také důležitým ekonomickým faktorem. Nášleh se u tohoto technického řešení reguluje kohoutem, jenž ovládá přisávání vzduchu. Navíc je toto technické řešení možností, jak nabídnout zákazníkovi točenou zmrzlinu s kousky ovoce, oříšků či čokolády, což při klasickém technickém řešení se zubovým čerpadlem není možné,


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.