Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Prosím o radu'

Od: Redakce

Vloženo: 10.05.2013 13:53:41

Vážení čtenáři, diskuze na téma "Prosím o radu" - ale v některých případech i další - nabyla osobních rozměrů spočívající ve vzájemném napadání a osočování, místo toho, že by měla obsahovat odborné příspěvky, respektive osobní postřehy sloužící k rozvoji naší práce.
Protože tato negativní skutečnost začala gradovat do různých impertinencí, došlo k rozhodnutí, že tyto příspěvky nebudou zveřejněny a zůstanou pouze ty, které mají se záměrem této rubriky seriózní spojitost. Cukrářský Blesk z toho odborného média nehodláme v žádném případě vytvářet, na to si prosíme, zvolte jiný druh sdělovacích prostředků. Žádáme vás, abyste se pro příště takových případů vyvarovali, kdy přípěvky tohoto druhu nebudou zveřejňovány.
Redakce


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.