Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Prosím o radu'

Od: Ládík Dortík

Vloženo: 03.05.2013 20:30:54

Pokud vám jde o poctivý dort nebo dezert lze vyrobit doma 95% standartních výrobků ze základních KVALITNÍCH surovin ve výrobě se dnes používá i trochu (více) chemie která je dostupná sice pouze pro profesionální použití ale i značná část toho, se dá normálně koupit, pokud na korpus použijete standartní suroviny jako je čerstvé vejce, cukr, mouka + případně kvalitní kakao a olej, budete mít nejlepší korpus na světě ze směsí nikdy dobrý korpus neupečete, směs používaj odborníci co jsou líný dělat a práci si co nejvíce ulehčit... pokud na krém použijete mléko, cukr, žloutky, vanilku (nebo si to ulehčíte kukuřičným škrobem) bude to super jinak velké použití v lehkosti krémů skrývá obyčejná kvalitní smetana. Kupříkladu kterou když vyšleháte a promícháte s rozehřátou kvalitní hořkou čokoládou (min 50% kakaa) v poměru 2.5 : 1 a přidáte trochu své fantazie budete mít to co jste chtěla. Jinak je potřeba mít trocha toho umu a zkušeností, jinak v domácím prostředí při neznalostech vám to zabere nějakej ten čas zkoušení a expedimentování. Co se týče profesionálního vybavení pokud nechcete dělat 10-20 korpusu najednou tak vám stačí klasické domácí vybavbení i trouba.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.