Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Černé cukrárny' |
Od: Láďa Dortík |
Vloženo: 19.04.2013 13:43:19 |
koukám že deba ta směřuje do bludného kruhu černá nebo bílá... z mého pohledu jde o to že ten kdo bude provozovat kavárnu-cukrárnu a bude mít všech 5 pohromadě si na černo od černého dodavatele nic nevezme. Mě nezajímá že někdo nemusí pladit řádně za zaměstnance nebo nemusí mít schválený prostory, povolení atd, spíš je to pro mě varovný signál, to co já ve svý cukrárně nebo kavárně chci prodávat by mělo mít nějakou kvalitu a to i z hyg. hlediska a když si odemě někdo něco koupí a dostane ztoho kdo ví co, tak že ukážu papír a můžu říct to mi přivezl ten nebo ten a né se nechat zavřít. Co se týče zájmu lidí o klasické cukrářské výrobky tak ten rok od roku rychle klesá a dejme si ruku na srdce výrobky dělané před 20-50 lety už dávno nefrčí, problém je vtom že klasická cukrařina je fádní a 90% výrobků je strašně těžká, lidé kupujou buchty v supermárketech, a nebo šetří jelikož upéct doma něco je v dnešní době mnohem jednodušší než dříve už co se týče od obrovského množství receptů na které si dnes není problém koupit jakoukoliv surovinu až po velké množství polotovarů, za komoušů to byl jen perník a český buchty. Shrnutě : bude hůř! |
|
|
|
Dnes je neděle neděle 3. listopadu 2024
svátek slaví Hubert, zítra Karel
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|