�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Gastrojunior - Nowaco Cup v kvalifikan pozici

Autor:
Datum vyd�n�: 25.09.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=874

Nejvt esk juniorsk gastronomick sout podan asociac AKC R, zaklekla do regionlnch startovnch blok a vsledky na pardubick clov psce urily prvn patnctku z eskch region pro brnnsk finle roku 2007

fiogf49gjkf0d

Nejvt esk juniorsk gastronomick sout podan asociac AKC R, zaklekla do regionlnch startovnch blok a vsledky na pardubick clov psce urily prvn patnctku z eskch region pro brnnsk finle roku 2007 v cukrsk profesi.
Moravsk gastrovtev svede regionln kln 7.- 8. 12.  2006 v Ostrav

Soutn kol obor cukr

Pprava 4 porc teplho nebo studenho modernho eskho mounku v asovm limitu 45 minut. Mounk je soust tchodovho restauranho menu. Povinnou surovinou jsou  vestkov povidla od firmy NOWACO. Soutc mus dle pout minimln dv suroviny ze spotebnho koe.

 Zkladn surovina je vybrna se snahou o propagaci esk kuchyn

 Kalkulaci na 4 porce si soutc pinese ji zpracovanou na sout (nzev vrobku, mnostv surovin, technologick postup). Soutc odevzd kalkulaci pi registraci.

 Soutc by ml dodret odborn asov sled kuchaskch prac.

 Soutc mus vyut nejmn 100 g  vestkovch povidel na tyi porce.

 Soutc si ostatn suroviny zajist sm dle vlastn vahy, vetn surovin ze spotebnho koe.

 Spotebn ko :
1. Mohrenglanz tukov kakaov poleva mln  od firmy FIALA
2. Lsko okov ochucovan pasta od firmy FIALA
3. okonuga okoldov pasta na peen i psan od firmy  FIALA
4. Oechy vlask
5. Tvaroh: vechny  druhy
6.  Vanilkov lusk
7. Ovoce erstv - jablka
8. Ovoce erstv hruky
9. Ovesn nebo penin vloky
10. Smetana

GASTRO JUNIOR  -  21. - 22. 9. 2006

Obor - CUKR

Soutc

kola

Souet

Poad

Diplom

Jmno a pjmen

Batovec Vclav

Stedn kola hotelnictv a gastronomie hotelu International

226

1

zlat

Tykalov Jiina

Stedn kola zemdlsk a potravinsk, Klatovy

208

2

zlat

Semerdov Adla

SPV Intercontinental s.r.o.

205

3

zlat

Florinov Marie

S obchodu a slueb, st nad Labem

197

4

stbrn

Jirsov Kateina

SO a SOU Nov Msto nad Metuj

181

5

stbrn

Ko Zdeka

SO a SOU Polika

174

6

stbrn

Jaour Michal

SH Bukaschool Most

144

7

bronzov

Prchensk Aneta

Labsk hotelov SO a SOU Pardubice

134

8

bronzov

Horkov Veronika

Stedn kola gastronomie a slueb, Liberec

128

9

bronzov

Jiroudkov Tereza

Stedn kola emesel a slueb, Dn

124

10

bronzov

Brtov Jana

SOU a SO SHSD Hronov

123

11

bronzov

Chvalov Pavla

Obchodn akademie a hotelov kola, Turnov

97

12

ast

Kopeck Vra

Stedn odborn uilit Vlaim

93

13

ast

Robovsk Jana

SOU spolenho stravovn Podbrady

84

14

ast

Prochzkov Alice

Hotelov kola, Teplice

82

15

ast

Zsigov Andrea

SOU a SO SHSD Hronov

70

16

ast

Velek Luk

Integrovan stedn kola Mlad Boleslav

59

17

ast

 

 

 

 

 

prvnch 15 soutcch postupuje do finle v Brn

zdroj AKC R


Vytisknuto dne 26.09.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku