�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Mirka Slavkov - kalend semin 2006 /duben erven/

Autor: Mirka Slavkov
Datum vyd�n�: 09.05.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=846

Ponaje 28. beznem 2006 ter, kad lich tden v ter jsou podny jednodenn tmatick semine pro cukre, kuchae a vechny dal zjemce.

fiogf49gjkf0d

 

Ponaje 28. beznem 2006 ter, kad lich tden v ter jsou podny jednodenn tmatick semine pro cukre, kuchae a vechny dal zjemce. Je to rozen studijnch monost vedle dosud podanch tdennch kurz a ron nstavby francouzsk cukrainy.
Mimo konceptu je mon po domluv vytvoit vukov program na kolch i v provozech.
V ppad jakchkoliv dotaz a nejasnost, prosm, volejte. Rovn je mon organizovat individuln semine dle poteb zjemc.

Pedn: Mirka SLAVKOV  -  Professeur en sucre dArt, lenka AKC R
a lenka ANFP Francie

Semin zan v 09:30 hodin ve Studiu en sucre dArt, Zborovsk 3, Praha 5 Smchov /roh Lidick Zborovsk, v dom je prodejna Eco-krby/.

Program:
10:00  - 10:30 - teoretick pprava
10:30  - 12:00 praktick st
12:00  - 12:45 pestvka
12:45  - 15:00 praktick st


11. 04. 2006  -  Zklady o okold a bonbonech
okolda kuvertura je stle ve vtm zjmu u zkaznk, zde se naume typologii okoldy a jej pouit, aby vdy byla leskl a vynikajc. A zkladn postupy pro vrobu runch bonbon.

12. 13. 04. 2006  - KURZ ZPRACOVN OKOLDY A FRANCOUZSK PRALINKY
Kurz, ve kterm se naute tajm tch nejlahodnjch pralinkovch npln, mdnch tabulovch okold a trendm ve zpracovn okoldy a opt mnoho novho o surovinch.

25. 04. 2006 Krmy, mousses /pny/, sorbety
Ve o krmech, novch surovinch a pouit v harmonii s korpusy. Vroba sorbet jednodue a spn co o nich nevme.

09. 05. 2006  -  Restauran a kavrensk dezerty
Jak lehce na n, aby vdy byly dokonalou tekou ve Va restauraci. Pravidla o dezertech a co bychom mli o nich vdt. Nejnovj trendy a suroviny. I pro kuchae.

10. 12. 05. 2006 1. STUPE MODELOVN Z KARAMELU
Technika zpracovn karamelu a modelovac grilie od ppravy a k vrobku a pprava na dal kurz figurln a foukan karamel.

17. 19. 05. 2006 - ZKLADN KURZ UMLECK CUKRAINY
Zklady modern cukrainy, nov modelovac hmoty a technika modelovn, vtvarn design a nov suroviny a trendy tento kurz je zkladem pro modelovn z karamelu.

23. 05. 2006   Korpusy
arlotov pikotov lemy, Joconda pikoty pro petit fours, cigaretov tsto, pjov /tartlets/ tsta sladk, slan, listov tsta jak je neznme.

06. 06. 2006 Kynut tsta
Briokov tsta a vrobky z nich, croissants cukrsk, San Savarin, Rum Baba

07. 06. 2006 - Zpracovn ovoce, znmho i mn znmho, pouvn elrovacch prostedk.
Pouvn i kombinace ovoce v mn znmch pravch a seznmen s elrovacmi surovinami a jejich vlastnostmi, kdy, kter pout.

20. 06. 2006 -  Seznn dezerty pro kadho
Druh srie dezert pro kuchae i cukre, lehk letn osven


Minimln poet 10 zjemc.
Aktualizace pro dal obdob bude v ervnu.
Cena semin a kurz je 1.000,00 K na jednodenn semin
3-denn je v cen 6.000,00 K
Placeno pedem na bankovn et: 2029783001 / 2400

Zvazn pihlky zaslejte potou nebo e-mailem:

Kontakt:Astoria Scholaris vzdlvac asociace, I: 269 89 484
Zborovsk 3, 150 00 Praha 5 Smchov, Czech Republic
e-mail:
mirka.slavik@hotmail.com , mirka.slavik@gmail.com, mob: +420 605 266 431 Bankovn spojen: e-Banka, a.s., slo tu: 2029783001 / 2400


Vytisknuto dne 26.09.2023 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku