�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní beránek |
Autor: Enzyma Datum vyd�n�: 09.04.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6833 |
Nastal èas oprášit velikonoèní formu a pak už mùžeme dále postupovat dle tradièních receptù. Beránek by rozhodnì nemìl na sváteèním stole chybìt – k èaji èi kávì pøijde urèitì vhod! |
Sandra HARMONY je zakoncentrovaná smìs urèená pro výrobu šlehaných a tøených výrobkù peèených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobkù s optimální cenou pøipravené hmoty. Sandra SPEKTRUM – svìtlá je cukráøská smìs urèená k výrobì hmot s vyšším obsahem oleje vhodná zejména pro výrobu bábovek, chlebíèkù a dalších výrobkù peèených ve formách. Sandra – PERNÍK je kompletní smìs pro jednoduchou výrobu kvalitního jemného perníku, perníkových øezù a jiných specialit z perníkové hmoty. Doporuèená receptura: Sandra HARMONY 1125,0 Sandra SPEKTRUM – svìtlá 1000,0 Sandra – PERNÍK 1000,0 Doporuèený technologický postup: Sandra HARMONY Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat. Pro získání šlehané hmoty šleháme pøi maximální rychlosti 6 - 8 minut a dávkujeme do pøipravených tvoøítek. Sandra SPEKTRUM – svìtlá Všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut nabobtnat. Poté mícháme pøi nejnižší rychlosti po dobu 1 - 2 minut (protínaèkou) do hladké a homogenní konzistence. Sandra – PERNÍK Suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté 0,5 - 1 minutu mícháme pøi nejpomalejší rychlosti do hladké a homogenní konzistence. |
Vytisknuto dne 14.11.2024 ze serveru |