�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Velikonoèní beránek

Autor: Enzyma
Datum vyd�n�: 09.04.2022
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6833

Nastal èas oprášit velikonoèní formu a pak už mùžeme dále postupovat dle tradièních receptù. Beránek by rozhodnì nemìl na sváteèním stole chybìt – k èaji èi kávì pøijde urèitì vhod!



Na Vánoce je tradicí péct vánoèku, na Velikonoce zase Velikonoèního beránka – nejdùležitìjší symbol Velikonoc. Ani se nenadìjeme a nastane  èas oprášit velikonoèní formu a pak už mùžeme dále postupovat dle tradièních receptù. Beránek by rozhodnì nemìl na sváteèním stole chybìt – k èaji èi kávì pøijde urèitì vhod!

Sandra HARMONY je zakoncentrovaná smìs urèená pro výrobu šlehaných a tøených výrobkù peèených ve formách. Harmonicky spojuje vysokou kvalitu výrobkù s optimální cenou pøipravené hmoty.

Sandra SPEKTRUM – svìtlá je cukráøská smìs urèená k výrobì hmot s vyšším

obsahem oleje vhodná zejména pro výrobu bábovek, chlebíèkù a dalších výrobkù

peèených ve formách.

Sandra – PERNÍK je kompletní smìs pro jednoduchou výrobu kvalitního jemného

perníku, perníkových øezù a jiných specialit z perníkové hmoty.

Doporuèená receptura:

Sandra HARMONY 1125,0
Cukr krupice 700,0
Pšenièná mouka hladká svìtlá 180,0
Voda pitná 860,0 
Olej jedlý 350,0

Sandra SPEKTRUM – svìtlá 1000,0
Voda pitná 400,0
Olej jedlý 300,0

Sandra – PERNÍK 1000,0
Voda pitná 550,0
Olej jedlý 250,0

Doporuèený technologický postup:

Sandra HARMONY

Všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat. Pro získání šlehané hmoty šleháme pøi maximální rychlosti 6 - 8 minut a dávkujeme do pøipravených tvoøítek.
Pro získání tøené hmoty mícháme pøi nejpomalejší rychlosti 1 minutu a dávkujeme do pøedem pøipravených tvoøítek.

Sandra SPEKTRUM – svìtlá

Všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut nabobtnat. Poté mícháme pøi nejnižší rychlosti po dobu 1 - 2 minut (protínaèkou) do hladké a homogenní konzistence.
Doporuèený mìrný objem 860 - 920 g/l.

Sandra – PERNÍK

Suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté 0,5 - 1 minutu mícháme pøi nejpomalejší rychlosti do hladké a homogenní konzistence.


Vytisknuto dne 14.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku