�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Tvarovan velikonon peivo

Autor: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)
Datum vyd�n�: 02.04.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=580

Ingredience: 650-750 g polohrub mouky, 1/4 l mlka, 2 vejce, 80 g msla, 50 g drod, 4 kostky cukru, sl

fiogf49gjkf0d

    
Ingredience: 650-750 g polohrub mouky, 1/4 l mlka, 2 vejce, 80 g msla, 50 g drod, 4 kostky cukru, sl
  
 
Postup ppravy:
V mse promchme mouku se sol, do dolku vlijeme vlan mlko, mslo, vejce, cukr a drod a nechme vykynout kvsek. Tsto vypracujeme dohladka a pikryjeme. Po vykynut pepracujeme na vle, vytvme rzn tvary, kter na plechu poteme rozlehanm vejcem a posypeme mkem. Ve vyht troub upeeme dozlatova.

Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)


Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku