�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Prezidentský beránek |
Autor: Bílá Alena Datum vyd�n�: 01.04.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=577 |
|
Ingredience: 200 g mouèkového cukru, 100 g másla, 5 žloutkù, 100 g vlašských oøechù, 1 šlehaèka, 1 vanilkový cukr, 1/2prášku do peèiva, 300 g polohrubé mouky, 50 g strouhané èokolády, sníh z 5 bílkù |
|
|
fiogf49gjkf0d Ingredience: 200 g mouèkového cukru, 100 g másla, 5 žloutkù, 100 g vlašských oøechù, 1 šlehaèka, 1 vanilkový cukr, 1/2prášku do peèiva, 300 g polohrubé mouky, 50 g strouhané èokolády, sníh z 5 bílkù Postup pøípravy: Máslo, cukr a žloutky utøeme, pøidáme zbytek surovin a nakonec jemnì vmícháme sníh. Tìsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy a peèeme ve vyhøáté troubì pøi 200°C.
Zdroj: Kuchaøka on-line (www.recepty.cz) |
|
Vytisknuto dne 10.10.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |