�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Okov bernek

Autor: Vencov Vlasta
Datum vyd�n�: 30.03.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=575

Ingredience: 200 g polohrub mouky, 130 g moukovho cukru, 80 g mletch ok, 60 g tuku, 1 vejce, 1 loutek, 1/2 prku do peiva, 1,5 dl mlka

fiogf49gjkf0d


 
Ingredience: 200 g polohrub mouky, 130 g moukovho cukru, 80 g mletch ok, 60 g tuku, 1 vejce, 1 loutek, 1/2 prku do peiva, 1,5 dl mlka
  
 
Postup ppravy: Mlko, vejce, loutek a tuk rozmixujeme. Vlijeme do mouky s prkem do peiva, cukrem a oky a promchme. Vlijeme do vymazan a strouhanou houskou vysypan bernkov formy. Peeme v mrn vyht troub. Upeenho bernka vyjmeme z formy a mrn vychladlho. Pocukrujeme, msto o vpchneme hebky, ozdobme malikou a polome na ploch tc. Okolo zdobme cukrovmi vajky (bonbony). Meme t celho bernka polt cukrovou nebo okoldovou polevou.

Zdroj: Kuchaka on-line (www.recepty.cz)


Vytisknuto dne 20.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku